Pagina's

maandag 27 maart 2017

So glad you swam to Me

Hallo Lezers,

Geweldig vind ik de Zee serie en wat leuk dat er ook dit jaar een aanvulling is.


De basis is een dubbele witte kaart hierop heb ik een mat van zeegroen gemaakt, het designpapier is van Noor! Design paperbloc Under the Sea.

6011/0514 Paper bloc Under the sea

Hier en daar met een Mask van Dutch Doobadoo wat bubbels gemaakt, hiervoor heb ik memento Teal Zeal gebruikt.Het plaatje is ingekleurd met Spectrum Noir Colour blend potloden. 


Vervolgens op de mooie blauwe mal verwerkt de staart laat ik net over het randje hangen.

6002/0631 Blauw kadermat met ronde hoekjes (4st)

Het zeewier is uit wit papier gestanst en op kleur gebracht met distress inkt je kan dit altijd bijpassend maken bij je kaart.


En wat is het dolfijntje leuk he! 6002/0655 Under the Sea Zeehond, Dolfijn, Kwal6002/0654 Under the Sea Koraal

Zo leuk er zitten er gewoon drie in een verpakking. Wat natuurlijk materiaal en nog een leuke stempel maakt mijn kaartje af.
  


Bedankt voor het bezoeken van dit Blog en heel graag tot volgende week, 
knutselgroet van mij.
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


vrijdag 24 maart 2017

Jij laat het hartjes Regenen!

Hoi allemaal,

Met de shape art label 2 A5 mal van Dutch Doobadoo heb ik deze kaart gemaakt. De achtergrond is met panpastel en het nieuwe Mask art A5 swirls gedaan. Net als met inkt en mask gebruikt. Zo creƫer je jouw eigen achtergrond.

De 2 kleuren panpastel zijn Phthalo green tint en white fine pearl medium. Daarna fixatiespray eroverheen zodat het niet meer af geeft. 


 Vervolgens kun je er dan op stempelen en dat heb ik met zwarte memento inkt gedaan en de stempelhulp van Nellie Snellen. Heel handig want als de inkt dan niet in 1 keer pakt kun je op dezelfde plek en nieuwe inkt nog een keer stempelen.


 De tekst en figuurtjes komen van de stempelset Karin Joan van Marianne Design. Erg leuke creative handlettering teksten. De leuke pijltjes links en rechts komen van de Doodle stempelset van Noor Design. Deze gebruik ik regelmatig met verschillende randjes. Dit is de kaart die ik voor Moederdag ga geven aan mijn mams. Zij laat het hartjes regenen en is speciaal voor mij. 

Bedankt voor je aandacht weer en eventuele reactie. Altijd zo leuk om te lezen. Nog een hele fijne dag!

Groetjes 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


donderdag 23 maart 2017

Ik kom je even op Fleuren


 Hallo Lezers,
 Vandaag een fleurig kaartje voor jullie.

Ik heb hierbij het Noor! Design Paperbloc Carpe Diem gebruikt.
Samen met de mooie blauwe bloemenmal, en de bijpassende blauwe bloemenrand maakt het samen een passend geheel.
Ook de nieuwe vlindermal is een must om te hebben.
Dauwdruppeltjes maak je mooi met Glossy accents. Dat geeft zo'n leuk effect!

Hopelijk weer een inspirerende kaart voor jullie!

6004/0010 Crafty Cocktail Vlinders

Graag tot een volgende keer,

Lia Loonen.
 
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop) woensdag 22 maart 2017

Noor! Design DemoHallo allemaal,

zaterdag 25 maart kom ik een demo geven bij Noor & Zo in Waspik met de mooie materialen van Noor! Design, het is van 10.00-16.00. Kom je ook?


De basis heb ik gemaakt van blauw en roze cardstock en het mooie carpe diem designpapier.


De leuke vlaggetjes zijn uit de nieuwste Noor! collectie, zijn ze niet enig?

6002/0799 One of a Kind Alfabetbanner 29 st

Ik heb ze uit roze uitgestanst en gemat op blauw.


Langs de randen heb ik de mooie ornament randstans gebruikt met daarop wat roze pareltjes geplakt.


Het plaatje heb ik geplakt op de mooie ornament stans, welke ik eerst heb gestanst in wit en daarna gemat op blauw cardstock. 

Wil je deze kaart ook maken, geef je dan op voor de kaarten maak workshop van 8 april, we maken deze dag 2 kaarten a la Miranda. Kom je ook?

Afbeeldingsresultaat voor reserveer hier noor zo

Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren en zie ik jullie tijdens de workshop of tijdens de  demo zaterdag bij Noor en zo Groetjes


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)